Saturday, December 1, 2018

Auto aplīmēšana

Auto aplīmēšana

Izmantojamās tehnoloģijas:

1. Pašlīmējošā līmplēve + plotergriezšana
Pieejama aptuveni 70 toņu palete.
Dažādi  materiāli, kas ļauj izgatavot uzlīmes dažādām virsmām.
Darbus iespējams izpildīt ātrākais 1 dienas laikā, ņemot vērā pasūtījuma apjomu, vai ir gatavs makets drukas darbiem un zināms tekošo darbu apjoms. Sīkāk precizēt uz e-pastu info@mcdizains.lv   vai zvaniet pa tālruni 27037765

Piedāvājumā plēves auto uzlīmēm:
1. Pašlīmējošās  līmplēves, ar matētu un glancētu virsmu, Kalpošanas laiks: 5 gadi
2. Biezā pašlīmējošā plēve atbilst visaugstākājām izturības un lietošanas prasībām. Universāla pielietošana. Izmantojama augsti kvalitatīvai reklāmai uz transporta līdzekļiem. Biezums 65mkm, - 70 krāsas - Kalpošanas laiks līdz 8 gadiem.
3. Fluorescentās līmplēves- gaismu atstarojošās. Izmanto tafarētajiem automobīļiem un dažādām zīmēm un vides reklāmām ceļa malās.
2. PVH līmplēve + digitālā druka - Perforētā līmplēve. Lieliski noder, celtniecības kokapstrādes u.c. auto aplīmēšanai. PVH plēve (glancēta), ar pelēku līmes slāni, solventa, ekosolventa, vieglsolventa drukai, kā arī drukai ar UV tintēm. Perforētā plēve paredzēta līmēšanai veikalu vitrīnās, sabiedriskā transporta logos, kā arī vieglajās automašīnās.
Izmantojama augstas kvalitātes fotoattēliem. Plēvi viegli nolīmēt no virsmām, pateicoties līmes īpašajam sastāvam un elastībai. Perforētā līmplēve drukai uz caurspīdīgām virsmām ar caurskatāmības efektu. Pēc apdrukāšanas, attēls redzams no vienas puses. PVH līmplēve ar caurspīdīgu permanentu līmi, paredzēta arī augstas kvalitātes foto un dažādu dizainu drukai.
Plēve tiek pielietota automašīnu reklāmai un logu grafikai gan uz taisnām, gan uz izliektām virsmām.
Ekspluatācijas ilgums līdz 5 gadiem.

3. Magnētiksās uzlīmes  + digitālā druka:
Priekšrocības: viegli montējamas, vienkārši pieliekot pie metāliskas virsmas, kā magnētu. Esošais materiāls ir piejams ruļļos no 50 cm platuma. Īpaši  izdevīgi izmanot īstermiņā, ja mašīna vai piekabe tiek pārdota, nomāta. Uzlīmi var noņemt un uzreiz uzlikt uz citas metāla virsmas.

Vairāk informācijas MC Dizains mājas mājas lapā.

No comments:

Post a Comment