Saturday, December 1, 2018

Baneru druka - Digitālā druka uz PVH baneru materiāla


Banerus drukājam uz savām iekārtām dizaina studijā ar Roland SV540

Profesionālas iekārtas nodrošina izdrukas kvalitāti un noturību. Baneru druka ir vienkārša, Jums ir nepieciešamais dizains, kuru vēlaties redzēt uz banera un mēs to vienkārši izdrukājam. Ja nepieciešams izveidojam dizainu. Baneri ar uzmundrinošu tekstu un zīmējumu varat izlikt svētkos, pēc svētkiem to novākt un izmantot nākamgad. PVC baneris ir ērts pārvietošanai, to var saritināt rullīti un aizvest uz nepieciešamo vietu.

Lielformāta drukas darbiem izmantojam Roland eko-solventa lielformāta drukas printeri.

Izcila  drukas kvalitāte un zemas izmaksas.  Frontlit (baneru PVH materiāls) - 440/510 g/m²  PVH materiāls reklāmas karogu (baneru) izgatavošanai.

Virsslānis tiek apstrādāts ar speciālo laku, kas nodrošina materiāla aizsardzību pret vides iedarbību un aizsargā pilnkrāsas apdruku, kā arī nodrošina stabilu līmplēves uzklāšanu (uzlīmēšanu) uz tā, veidojot aplikāciju.Materiāla virsma ir paredzēta solventa vai ekosolventa apdrukai. Materiāls ir noturīgs pret temperatūras svārstībām,nokrišņiem un UV staru (saules staru) ietekmes.Audums ir vienkārši sašujams un kausējams, to viegli transportēt, montēt un demontēt.Priekšrocības: Zemas izmaksas, var drukāt no 1 eksemplāra, piemērots iekštelpās un āra apstākļos, viegli transportējams un montējams.Cena : 20 eur/ m (cena norādīta bez PVN)  cenā iekļauts: baneris 130 cm x 100cm, pēcapstrāde lakošana un kniedes (50, 30 cm atstarpes pēc pieprasījuma) Cena norādīta pie gatava maketa.Ja nepieciešams makets, sākot no 20 eur /stundas likme dizainera pakalpojumi.
































3 comments:

Reklāma internetā said...

mcdizains.lv

health care said...

Amazing blog, thanks for sharing with us. Burn Reconstructive Surgery in Dubai

cosmetic clinic said...

THIS WAS A very nice blog thanks for sharing such informative posts . also check my blog on burn reconstructive surgery in dubai

Post a Comment