Saturday, December 1, 2018

Mēs apdrukājam t kreklus izmantojot divu veidu dizaina pārnešanu uz auduma.

Plēves termo pārnešana uz auduma:

Viens no populārākajiem t-kreklu apdrukas veida Latvijā. Parasti izmanto vienas vai vairāku krāsu apdrukai. Tie ir uzņēmumu logotipi, klienta teksta formas ( vārds, svētku nosaukums, pasākuma uzsaukums).

Izturība ir ļoti augsta, jo PVC plēve tiek iepresēta ar 175 °C temperatūru kreklā(vai citā audumā). Pēc ilgadējās apdrukas pieredzes, kopš 2006. Gada, esam redzējuši kreklus, kuri 5 gadu laikā ir novalkāti un logotipa plēves ir saglabājušas nevainojamā kvalitātē.

Viens no svarīgiem nosacījumiem ir mazgājot t kreklus veļas mašīnā, krekls ir jāizgriež uz otru pusi, tā, lai uzdrukātais logotips atrastos krekla iekšpusē. Tas attiecas arī uz krekla gludināšanas procedūru.

PVC plēvju daudzveidība sastāda aptuveni 30 toņus, tajā skaitā zelta, ultrakrāsu palete un atstarojošās plēves.

Pats par sevi apdrukas process ir vienkāršs. Jums ir dizains vai ideja, ko gribat redzēt uz apģērba. Parasti klientiem ir gatavi faili vai dizains tik pārveidots no zīmējuma, tā, lai to var izdrukāt (izploterēt) vektorgrafikā.

Pēctam izploterēto dizainu iztīra no plēves, uzliek uz auduma un ar termo presi iespiež audumā.


Ar šo tehnoloģiju var apdrukāt jebkuru audumu arī darba kombinezonus. 100 % krāsas tonis, jo tiek izmantotas termoplēves.

Šī ir populārākā apdrukas tehnoloģija, jo darbu var izpildīt īsā laikā ar zemām izmaksām un super kvalitāti, kas kalpo gadiem.

Zīmējuma pārnešana uz auduma:

Jums ir zīmējums, to izdrukā uz speciālas plēves, tā pat, kā fotogrāfiju un ar termo presi iespiež audumā. Jārēķinās ar to, ka izmantojot šādu tehnoloģiju, apdruka nebūs tik noturīga, kā PVC plēves iespiešana audumā.

Šai tehnoloģijai nav jāapstrādā zīmējums vai logotips, pārsvarā apdruka veicama uz baltas krāsas auduma.

No comments:

Post a Comment